NAŠE POSLANSTVO

Najbolj pomemben segment naše dejavnosti je konsolidacija nabave – optimizacija vase nabavne verige s pomočjo koncepta “vse iz ene roke” in prilagojenimi storitvami.

Konzultacija s kupci
Naši svetovalci vam bodo v pomoč pri zagotovitvi optimalnega procesa nabave. Glede na vase prioritete bomo analizirali trenutni process nabave.

Izbira pravih produktov
Osnovna naloga naših produktnih vodij je izbira pravilnega portfelija proizvodov, ki vam omogoča maksimalno dodano vrednost. Imate zagotovilo sodelovanja z vodilnim m,ednarodnim podjetjem na področju profesionalnega obvladovanja higiene, potrošnega materiala za gostinstvo, ipd, kakor tudi osebne varovalne opreme. Za vašo organizacijo imate zagotovilo izvora najboljših proizvodov, kakor tudi zagotovilo dolgoročnega partnerskega sodelovanja.

Enostavno naročanje
INPACS omogoča široko paleto možnosti e-naročil, prilagojenih vašemu sistemu, kakor tudi lastno platformo ICOS.

Učinkovita logistika
Velik poudarek je na učinkoviti logistiki konsolidiranih naročil s ciljem čim manj obremenjevati nabavno službo. Z lastno floto dostavnih vozil lahko zagotovimo učinkovito in kvalitetno storitev. Prednosti od 6xP: Pravi proizvod, Pravi čas, Pravo mesto, Prava količina, Prava kvaliteta in Prava cena.

Poprodajne aktivnosti
Omogočamo vam izobraževalne programme, kot npr. HACCP program, permanentni monitoring in optimizacijo porabe produktov, tehnično podporo v smislu montaže in vzdrževanja dozirne opreme.

Informacije

INTER KOOP d.o.o.
Zrkovska cesta 97
SI-2000 Maribor

T: +386(2) 250 45 30
E: